Ir al contenido principal

Qui som?

Som alumnes de la classe de primer de batxillerat de l'Institut Torredembarra.

Hem creat aquest blog per tal de compartir i denunciar els mals tractes al medi ambient que veiem pel poble de Torredembarra. Esperem que compartiu el nostre blog i que poc a poc puguem construir un món menys contaminat.

El futur està a les nostres mans.


Comentarios

Entradas populares de este blog

30 de març: L'hora del planeta

Aquest dissabte 30/03/2019 ens comprometem a actuar durant al menys una hora per salvar el planeta. Ens hem unit al moviment "Hora del planeta" per començar a salvar el que es de tots. Uneix-te tu també

Friday for Future Sortida a recollir la brossa

El divendres passat vam sortir durant una hora a recollir la brossa que trobàvem pels camps de garrofers al voltant del nostre institut. Vam poder observar com tota mena de deixalles s'amuntegaven en abocadors il·legals, perjudicant així els pous subterranis que passen per aquella zona. Aquest no és un cas especial, molts més casos com aquest passen diàriament. LLençar deixalles amb metalls pesants fa que aquests entrin a les aigües que més tard reguen les fruites i vegetals que mengem cada dia. Els abocadors il·legals ens perjudiquen a tots. Aquestes són algunes imatges de les deixalles que vam anar trobant.